Pe data de 25 aprilie, a avut loc cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar, după ce a fost amânată timp de două luni din cauza pandemiei COVID-19.  Au fost oferite premii pentru cel mai bun film, cel mai bun actor și actrița din rolul principal și secundar, dar nu și pentru cel mai frumos cuplu al serii, care au ocupat un loc special în inimile publicului. Am selectat top șase cele mai frumoase cupluri de pe covorul roșu, potrivit publicului.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen, nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar din filmul „The Trial of the Chicago 7”, a venit la ceremonie însoțit de soția sa, Isla Fisher.

Photo by Rick Rycroft-Pool/Getty Images

Carey Mulligan și Marcus Mumford

Carey Mulligan, nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actrița în filmul: „Promising Young Woman”, a venit împreună cu soțul ei, muzicianul Marcus Mumford. La fel și concurenta ei Viola Davis, a venit însoțita de soțul ei Julius Tennon.

ABC via Getty Images

Viola Davis și Julius Tennon

Pentru unii, covorul roșu de la Oscar a fost primul moment de apariție împreună cu a doua jumătate.

Photo by Matt Petit/A.M.P.A.S. via Getty Images

Aaron Sorkin și Paulina Porizkova

De exemplu: pentru scenaristul și regizorul Aaron Sorkin și modelul Paulina Porizkova. Deși Sorkin a plecat acasă fără nici un premiu, pe covorul roșu a strălucit literalmente de fericire lângă iubita lui.

Photo by Matt Petit/A.M.P.A.S. via Getty Images

Halle Berry și Van Hunt

Același lucru se poate spune și despre Halle Berry: actrița care a ieșit pentru prima dată împreună cu noul ei iubit, muzicianul Van Hunt.

Photo by Chris Pizzello-Pool/Getty Images

Vezi lista completă a câștigătorilor Premiilor Oscar 2021.

Chloe Zhao Joshua James Richards

Filmul lui Chloe Zhao „Nomadland” a câștigat trei nominalizări simultan: cel mai bun film, cel mai bun regizor și cea mai bună actriță (Frances McDormand). Partenerul lui Zhao, Joshua James Richards, a fost de asemenea nominalizat, dar a pierdut în fața cineastului Erik Messerschmidt pentru filmul „Mank”.

Chloe Zhao este a doua femeie din istorie care a primit un Oscar pentru cel mai bun regizor. Prima a fost Kathryn Bigelow, care a câștigat acest premiu în anul 2009 pentru „The Hurt Locker”.

Photo by Chris Pizzello-Pool/Getty Images

Citește și: Decupaje îndrăznețe și bijuterii valoroase: Top 12 cele mai elegante prezențe pe covorul roșu la gala Premiilor Oscar (Foto)

Sursa: glamour.ru

Autor: Micaela Nemîchin, reporteră EA.md