Este actriță de Oscar și arată senzațional la 54 de ani și preferă să-și facă acasă produsele de îngrijire a tenului. Mai mult de atât, Halle Berry a dezvăluit că este ajutată de fiica sa de 13 ani. 

Actrița a dezvăluit pentru People cum are grijă de pielea ei astfel încât să țină bătrânețea la distanță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry, în vârstă de 54 de ani, dezvăluie ce face ca să nu aibă riduri. Ea mărturisește că realizează produse cosmetice împreună cu fiica sa de 13 ani, acasă. Actrița laureată cu un premiu Oscar a povestit cum își prepară singură acasă produsele de înfrumusețare. Ea folosește iaurt, miere și lămâie pentru vitamina C. Nahla, de 13 ani, este extrem de implicată lucrând împreună cu mama ei la omogenizarea și realizarea acestor produse. Halle a subliniat că produsele nu au fost testate de nici o autoritate în domeniu pentru că „ea nu pune accent pe aspectul fizic, ci pe talentele actoricești”.

„Este cu adevărat distractiv să fac asta cu fiica mea. Tocmai a împlinit 13 ani, așa că află despre toate aceste produse. Dar, îmi place să o învăț despre ceea ce consider adevărata frumusețe, când ai grijă de pielea ta naturală. Nu este vorba despre acoperirea feței cu farduri, cu machiaj. Nu este vorba de a ascunde cine ești, ci de a învăța cu adevărat cum să ai încredere în tine”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry)

Pe lângă aceasta, Halle Berry are un regim constant de îngrijire a pielii și adoră spray-urile și măștile faciale. Actrița evită alcoolul și țigările, bea mult bulion din oase (pentru colagenul natural pe care îl conține acesta), consumă multă apă și duce un mode activ de viață, practicând atât yoga, cât și antrenamentele cardio.

Distribuie articolul: