Nu a mai rămas mult timp până când Katy Perry și Orlando Bloom vor avea primul copil împreună. Despre momentele așteptării și entuziasmul pe care-l simte în aceste clipe, a povestit chiar actorul în cadrul emisiunii „Good Morning America”.

„Abia aștept. Este o perioadă magică, atunci de parcă se coboară un înger pe pământ, anume așa este pentru mine”, spune Orlando.

De asemenea, Bloom a menționat că „așteaptă cu nerăbdare acele nopți târzii”, când se va trezi ca să-și hrănească copilul.

„Abia aștept să o hrănesc, îmi plac nopțile liniștite în care lumea parcă e amorțită, iar copilul doarme. Atunci este cel mai liniștit în casă: doar voi, familia și copilul. Mama îl hrănește cu sân, iar tu, în acel moment înțelegi că ajuți o mică viață să crească în această lume”, povestește Orlando.

Orlando nu este novice în a crește un copil, acesta mai are un băiețel, Flynn, din relația lui cu modelul Miranda Kerr.

Amintim că în luna martie Katy Perry a anunțat că cei doi sunt în așteptarea unui copil, atunci vedeta a apărut în videoclipul noului ei cântec „Never Worn White” cu burtica vădit rotunjită. În luna aprilie cei doi s-au logodit și au anunțat că așteaptă o fetiță și că încă nu s-au determinat final cu numele pe care i-l vor da.

Sursa: Spletnik.ru