Fiecare dintre evenimentele din viața noastră este însoțit de o serie de preconcepții populare sau superstiții, de care se ține cont frecvent. Organizatorii de evenimente încearcă să fie cât se poate de moderni și inventivi, așa ca să îi ajute pe miri sau părinții copilului sau omagiat să scape de aceste idei, pe alocuri învechite și fără niciun temei. Moderatoare la diverse tipuri de evenimente, Diana Covalenco Noroșian vine cu un mesaj legat de aceste superstiții în special pentru părinții viitorilor miri.

„Dragi părinți, cei care au copii care și-au pus scop de a se căsători, lăsați copii să se bucure de ziua aceasta. Nu m-ai încercați să-i influentați cu superstițiile și tradițiile inventate peste noapte.

1.Nu mai folosiți fraza:
-Da ce o să zică lumea!?
Lumea o să zică o dată, două, dar după o să se sature, dar mirii vor simții ceea ce vor ei cu adevarat la evenimentul lor.

 2. Dacă mireasa vrea rochie albastră la nuntă, lasă să o poarte și nu încercați să o convingeți că asta nu e normal și Tanti Liuda o s-o rîdă împreună cu verișoara Sveta. Nici o mireasă nu e fericită dacă poartă ceea ce nu-i place. Nu culoarea dictează longevitatea căsătoriei dar cu totul alte lucruri.

3. Mie îmi plac mamele când intervin și zic :
– Tradiția spune că trebuie să facem așa sau așa……
Dragele mele și scumpele noastre mame tradițiile au fost inventate tot de noi. Dacă mirii nu vor așa ceva la ceremonia lor, asta nu înseamnă că mâine ei divorțează. Tradiția spune că ei trebuie să se iubească . Punct!

4. Trebuie să vă găsiți nași înstăriți. Uitați de asta! Acum mirii caută înțelegere, prietenie, distracție împreună, nu mese mute la care Nașul și cu Nașa mereu au dreptate, iar mirii ca pereche tînără trebuie să ia aminte!

5. Părinții știu mai bine! Eu nu contrazic asta. Părinții știu mai bine multe lucruri, dar gândițiva cum erați voi acum 10 ani în urmă, vă plăcea aceiași mâncare? Acum purtați tot aceleași haine? Sunt sigură ca și gusturile s-au schimat! De ce atunci și nunțile trebuie să rămînă la fel.
Nunțile acum sunt sofisticate. Evenimentul unde e pusă în valoarea Emoția, iar eu doresc tuturor mamelor clienților mei să fie pline de emoții de mândrie pentru copii lor, care vor să fie diferiți
Spre final zic o frază auzită de la un Preot la o nuntă: -Părinții niciodată nu vor dori să le facă rău copiilor, ei le fac rău uneori crezând că fac bine🤗”, a notat Diana Covalenco Noroșian.

Vezi și: Invitații cred că este „de-a lor”. Diana Covalenco Noroșian dezvăluie cel mai important sfat dat mirilor