O ceremonie a nunții cel puțin neobișnuită. Pe lângă faptul că mirii nu au cerut daruri de la oaspeți, aceștia s-au gândit să-i bucure pe cei prezenți la sărbătoarea lor cu o surpriză.

Jermine Jacob și Edison Bondal din Filipine, și-au sărbătorit povestea de dragoste ca în basme. Astfel, imaginile de la serbarea lor au devenit virale. Cuplul a decis să ofere oaspeților daruri prețioase, ceasuri scumpe și lănțișoare de aur.


Mirii nu provin din famili înstărite, și nu tot timpul și-au putut permite lucruri scumpe. Venitul lor provine de la afacerea pe care o dețin, un magazin online unde comercializează haine de la diferiți designeri vestimentari și mirele este tehnician la compania Emirates Airlines.

„Acum 3 ani ne-am căsătorit civil în Consulatul din Dubai, în timpul pandemiei. Compania pentru care lucram s-a închis trăiam cu un singur salariu, al soțului meu. Nu am putut să ne organizăm  atunci nunta, așa cum ne-am fi dorit, cu invitați, rochie frumoasă, make-up artist, fotograf … de atunci doar am sperat. Visul nostru a fost însoțit de multă sârguință , strategie și rugăciuni… lată ca a devenit realitate, dar nu ne așteptam ca nunta noastră să devină virală datorită cadourilor noastre, sincer suntem doar recunoscători oaspeților noștri pentru că ne-au dat timp și apoi să ne fie alături în această zi specială din noastră… Intenția noastră este doar să împărtășim binecuvântările pe care le-am primit în viață și să dăm daruri pentru a arata apreciere”, a scris Jermine pe pagina de socializare.

Distribuie articolul: