Un lucru este sigur, femeile sunt împărțite în două categorii: cele care poartă fuste și cele care poartă pantaloni. Acest articol este dedicat pentru voi, doamnelor, cele care adorați fustele și rochiile și renunțați mereu, în favoarea acestora, la pantaloni. Iată, însă câteva idei ținute de Revelion cu pantaloni.


Primul pas important este să știi ce model se potrivește siluetei tale: cu talie joasă, cu talie înaltă, conici sau evazați. Este bine să știi acest lucru, că astfel salvezi timp atunci când ești la shopping și alegi să probezi doar acele modele care îți vor sta bine.

1.Jeanșii

Împodobește-ți singură o pereche de jeanși cu perle și cristale și asortează-i cu o bluză metalică și o pereche de sandale cu ciorapi argintii din lurex.

2.Costumul colorat

Alege un costum masculin, într-o culoare puternică, pe care să îl porți cu o cămașă albă și o broșă sparkly. Efectul va fi mult mai spectaculos și neașteptat decât dacă ai purta o rochie clasică de seară.

3.Pantalonii din catifea

Catifeaua este o textură elegantă, regală, dar cool în același timp iar o pereche de pantaloni din catifea sunt un must în garderoba ta, mai ales că pot fi o variantă excelentă pentru ținuta ta de Revelion. Poartă-i cu o cămașă din mătase și câteva bijuterii extravagante sau cu un blazer din aceeași catifea pentru un plus de eleganță.

4.Pantalonii din piele

Achiziționează o pereche de pantaloni din piele ecologică pe care să îi porți și după seara de Revelion. Pentru seara cu pricina te sfătuim să îi asortezi cu un top semi-transparent, din tul și o jachetă din piele biker.

5.Pantalonii metalici

Sunt probabil cei mai potriviți pentru cea mai importantă seara a lui 2017! Mixează-i cu o camașă destructurată și cu o pereche de botine rock sau o pereche de ciocate reinterpretate.

Foto: elle.ro

Distribuie articolul: