În 2010, Natalia Vodianova, alături de alte șapte modele celebre și-a etalat corpul în toată splendoarea, în ședințe foto îndrăznețe pentru revista LOVE. Deși, în prezent are 38 de ani și cinci copii, modelul rus pare că nu s-a schimbat deloc în ultimii 10 ani. Aceasta le face cu ușurință concurență tinerelor din industria modei.

Modelul a apărut pe coperta revistei LOVE complet nud, iar în imagine părțile intime îi sunt acoperite cu benzi. În rest, aceasta nu ascunde nimic. Pe atunci Natalia ea deja mămică a trei copii.

Natalia Vodianova pare că nu are vârstă, deoarece acum, la 10 ani după această ședință foto și încă două sarcini, arată la fel de bine. Sau o fi descoperit elixirul tinereții…

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Natalia Vodianova (@natasupernova)

În aceeași ipostază s-au fotografiat modele precum Naomi Campbell, Kate Moss, Lara Stone, Jeneil Williams, Amber Valetta, Kristen McMenamy, Daria Werbowy. Trebuie să menționăm că ședințele foto nu au avut loc în aceeași zi și nici măcar în același an. Fiecare model a apărut pe copertă, în diferite ediții ale revistei începând cu anul 2010.

Fotograful Alas Mert a dezvăluit atunci: „Este interesant să le studiez nud, fiecare în aceeași poză, în timp ce toate sunt diferite, dar atât de puternice”

Citește și: Lilu, criticată dur pentru decolteul „prea” îndrăzneț: „Pe cine vrei să cucerești cu așa decolteu, femeie măritată, cu 2 copii?” (Foto)

Sursa: Instagram

Vezi și: Daniela Ciocanu, pictorial sexy în cadă. Jurnalista arată perfect în lenjerie intimă (Foto)