La 51 de ani, Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară. Totuși, modelul preferă să-și țină copilul departe de ochii curioșilor. Ieri, însă Naomi a făcut o excepție și a postat o fotografie cu fetița sa în mediul online.

În fotografie, fiica vedetei este îmbrăcată într-o salopetă fermecătoare marca „Versace”. În acest fel, Campbell a onorat memoria celebrului designer italian Gianni Versace așa cum, de curând, s-au făcut 24 de ani de la moartea sa. Amintim că Naomi a fost muza lui Gianni, cei doi având și o puternică relație de prietenie.

Te iubesc, Gianni Versace”, a scris Naomi.

Nici de data aceasta, Naomi nu a dorit să le arate internauților fața fetiței sale. Mai mult decât atât, nici până astăzi nu se cunoaște numele pe care i l-a dat copilului. Despre cum a fost adusă pe lume fetița, de asemenea, nu se cunosc prea multe detalii, doar unele presupuneri, potrivit cărora Naomi ar fi apelat la serviciile unei mame surogat.

Se cunoaște despre faptul că Naomi de multă vreme dorea să devină mamă, dar și-a dus la capăt dorința abia în pandemie, când a înțeles cât de important este acest lucru în viața ei.

Se zvonește că în educarea și creșterea fetiței, Naomi este ajutată de iubitul ei, a cărui identitate, la fel, nu ne este cunoscută. Insiderii spun că modelul este cu adevărat fericită acum.

Cu toate acestea, aceasta nu a uitat de cariera sa de model și a revenit, deja, la muncă. Rudele spun despre Naomi că este o persoană foarte muncitoare.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: