Actorul și interpretul din România, Ștefan Bănică, este cunoscut pentru cariera sa artistică. Este activ în mediul online și participă la multe emisiuni, unde abordează diverse subiecte. Recent, acesta a venit cu o opinie referitor la adresa lui Carla’s Dreams, făcând referire la faptul că nu apare niciodată fără machiaj.

Artistul a fost invitat la podcastul Lianei Stanciu, unde a vorbit pe marginea mai multor subiecte. Ștefan Bănică a povestit un moment în care a refuzat, la vârsta de 14 ani, să facă parte din distribuția unui film, fiind și momentul în care a învățat să refuze politicos proiecte în care nu se regăsea sau nu ofereau ceea ce promiteau.

„Păi, de exemplu am zile în care am ochii umflați, uneori port ochelari sau ochelarii de vedere. Teatrul este una și te ascunzi în spatele unui personaj, de exemplu, Emilia (fiica mea) spunea cum ar fi să ne punem niște costume să nu ne cunoască nimeni, văzuse la petrecerea băiatului, așa e și în spatele personajului teatral, nu te cunoaște nimeni, cum e și Carla’s Dreams.

El e în spatele unei măști, noi nu știm cine e cu adevărat. E o alegere. În momentul în care te duci la un concert, eu nu mai vreau să văd un personaj. Eu vreau să fii ăla care ești!” a spus Ștefan Bănică, în cadrul podcastului.

https://www.aquarelle.md/stefan-banica-parere-radicala-despre-carla-s-dreams-cum-l-a-atacat-e-in-spatele-unei-masti-88962

Distribuie articolul: