Unul dintre cei mai discreți artiști din România a acceptat să participe la un interviu în care a vorbit deschis despre viața personală. Ștefan Bănică Jr. a făcut dezvăluiri uimitoare în podcastul „Fain&Simplu” cu Mihai Morar. Acesta a vorbit despre carieră, relația specială pe care a avut-o cu tatăl său, relațiile cu cei trei copii, dar și ce consideră a fi cea mai mare bogăție a sa, dobândită în ultimii ani.

Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că a avut o relație cu totul specială cu tatăl său: „Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când eram mic. De față cu toată lumea, nu avea nicio treabă cu chestia asta. Distanța ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că am fost ca un burete, adică luam cam tot ce vedeam, prindeam”.

Artistul a mai dezvăluit că i-a explicat fiului său cât de important este să muncească pentru ceea ce-și dorește și că în viață nu trebuie să țină cont doar de numele pe care l-a moștenit ci să și-l construiască pe al său: „Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la Te cunosc de undeva. L-au chemat cu un an înainte și i-am zis ‘Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Am statut de student sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?’ ‘Ba da.’ Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la Te cunosc de undeva și era „studentul la actorie Radu Ștefan Bănică”, parcă suna mai bine”.

Deși a fost o perioadă grea, Ștefan Bănică a mărturisit că nu regretă deloc banii pierduți în pandemie și susține că a avut un câștig mult mai valoros – timpul petrecut alături de fiul său cel mic, Alexandru.

„Am învățat că dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic. Totdeauna trebuie să existe din orice o parte plină a paharului. La mine a fost că eu am stat cu copilul meu cel mic. Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului. Cine mai îmi dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta? Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, povestește artistul.

Alexandru l-a ajutat pe Ștefan Bănică să nu intre în depresie în perioada pandemiei. El fiind obișnuit cu multe spectacole, acum s-a trezit într-o situație cu care nu s-a mai confruntat niciodată. Lavinia Pîrva chiar a declarat recent că perioada de carantină i-a apropiat și mai mult, iar soțul ei s-a implicat mult în creșterea băiețelului lor.

Află mai multe urmărind podcastul de mai jos:

Sursa: Youtube / Fain & Simplu cu Mihai Morar