Olivia Culpo se bucură cu o nouă realizare! Aceasta a fost Miss SUA, Miss Univers, iar acumse bucură de un nou titlu – cea mai sexy femeie din lume! 

Modelul de 27 de ani a dezvăluit că a ajuns pe primul loc în lista anuală Maxim Hot 100 List – care validează cele mai captivante și puternice femei din cultura pop – într-o postare pe contul său de Instagram.

”Întotdeauna am privit cu admirație lista Maxim Hot 100”, a scris Culpo alături de imaginea coperții celebrei publicații.

”Sunt atâtea femei inteligente și de succes care m-au inspirat în carieră în nenumărate feluri și de aceea această copertă înseamnă mult pentru mine. Încă nu-mi vine să cred!

Mulțumesc revistei pentru șansa pe care mi-a dat-o și tuturor celor care au lucrat cu mine la asta”, a concluzionat Culpo.

Publicația, la rândul ei, a publicat știrea pe pagina oficială de Instagram, felicitând-o pe fosta Miss Univers pentru faptul că a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume în 2019.

 

Topul Maxim 100, care a debutat în anul 2000, le-a oferit această etichetă unor staruri precum Taylor Swift, Miley Cyrus, Olivia Wilde sau Hailey Baldwin. Câștigătoarea de anul trecut a fost modelul Kate Upton.

Sursa

Distribuie articolul: