Sunt unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri de la noi, iar relația lor este una strânsă și bazată pe multă iubire. Olga și Alexandru Manciu au vorbit despre căsnicia lor într-o emisiune din România „Totul Pentru Dragoste” 

S-au cunoscut acum nouă ani, dar se iubesc ca în prima zi.

„Îmi place sufletul, îmi place omul din EA, imi place tot. Îmi place ce mamă este,îmi place ce prietenă este, ce amantă este,” mărturisește Alexandru.

„Este cel mai bun tată de care ar putea avea parte copii mei.”

Au împreună 3 copii și recunosc că uneori ar da orice să se întoarcă în timp pentru a mai simți încă odată fiorii de la începutul relației. Se iubesc și acum, dar programul încărcat și cei trei copii le fură cam tot timpul. Despre cum reușesc să mențină flacăra iubirii vezi în video-ul de mai jos.

S-au cunoscut la ziua ei de naștere. Olga împlinea 18 ani, iar el a fost invitat să cânte și de atunci EA a știu că Alexandru o va căuta și între ei se va întâmpla ceva deosebit.

Chiar dacă acum se iubesc foarte mult, Olga nu exclude ca într-o zi Alexandru sau ea poate vor dezvolta sentimente pentru altcineva și atunci ambii vor fi gata să îl elibereze pe celălalt.

Vezi continuarea interviului AICI.