Probleme în paradisul Olgăi Buzova și al lui Dava Manukyan. În această dimineață, vedeta a publicat un mesaj în care a dezvăluit că ei doi nu mai formează un cuplu.

„Nu mai suntem împreună. Sunt o femeie liberă. Trebuie să scriu acest lucru, astfel încât să nu existe întrebări inutile, deoarece o persoană îmi creează lucruri teribile și de neînțeles. Vă implor să nu-mi mai puneți întrebări. Ajutați-mă să supraviețuiesc acum. Am o soră cu accident vascular cerebral, mamă este cu bunica în Lituania, care luptă cu cancerul. Și asta nu este tot prin ce trec acum.

Îi sunt recunoscătoare pentru momentele de fericire. Am iubit și iubesc. Dar! Dar – acest „dar”nu-l pot spune din respect pentru dragostea mea. Trebuie să lucrez în 3 ore. Știu că mă iubiți. Ajutați-mă, nu-mi scrieți despre el, voi bloca totul. Și nu voi spune nimic”, este mesajul transmis de Olga Buzova mai puțin de o oră în urmă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ольга Бузова (@buzova86)

Mesajul Olgăi vine la aproape o zi după o înregistrare făcută de Dava, în care acesta a spus: „Orice s-ar întâmpla în viața mea, vreau să știți că continui să fac ce-mi place. Acum fac parte dintr-un proiect, dansez pentru voi. De asemenea îmi voi continua activitatea. Suntem cu toții adulți și contez pe înțelegerea și susținerea voastră”

Internauții au bănuit că ceva nu este în regulă, atunci când iubitul artistei, Dava, a lipsit de la petrecerea organizată cu ocazia zilei ei de naștere, din 20 ianuarie, făcându-și apariția la petrecere spre sfârșitul evenimentului, și organizându-i o surpriză cu focuri de artificii. Într-un stories postat de cineva pe instagram s-a obvservat cum Olga l-a respins pe bărbat.

Nimeni nu se aștepta la o despărțire, mai ales că relația părea să evolueze spre un mariaj. Cei doi chiar și-au organizat o pseudo-căsătorie în vacanța din Maldive, din care s-au întors acum două săptămâni.

Olga Buzova și Dava Manukyan au format un cuplu timp de un an și jumătate. Periodic în presă se zvonea că ei s-ar fi despărțit, dar ei nu făceau decât să se amuze și să continue să-și declare iubirea. Uite că astăzi, Olga Buzova a pus capăt relației.

Sursa: Instagram/OlgaBuzova/DavaManukyan

Citește și: „Tu mă lovești, mă scuipi în față, mă umilești!”. Olga Buzova, despre motivele care au dus la despărțirea de Dava Manukyan (Foto)