Se pare că lucrurile sunt mai grave decât se arătau la prima vedere. Olga Buzova a dezvăluit printre lacrimi cât de prost se simte în aceste clipe.

În această dimineață, Olga Buzova i-a șocat pe urmăritorii săi, mărturisind într-o postare că ea și Dava Manukyan nu mai formează un cuplu, dar fără a dezvălui motivele care au dus la ruptură. Vedeta i-a rugat pe urmăritorii săi să nu-i mai pună întrebări.

Ulterior aceasta s-a răzgândit și a revenit în mediul online făcând dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta. Vedeta a publicat câteva imagini cu discuția pe care a avut-o cu deja fostul său iubit, Dava. Se pare că cei doi s-au certat rău încă fiind în vacanța din Maldive.

La un moment dat, Olga i-a trimis o captură de ecran lui Dava, în care l-a întrebat dacă să-i povestească mamei lui ce „monstru” este: „Să-i spun că mă lovești, mă scuipi în față, mă umilești?”. În altă captură, publicată de ea, Dava a anunțat-o pe Olga că și-a luat bilet spre Moscova.

„Se întâmplă astfel. Eu l-am blocat și dacă mă iubiți o veți face și voi. Mă simt prost. Pot să greșesc. Iertați-mă”, a spus Olga în stories, încercând să-și stăpânească lacrimile.

În următoarea poveste de Instagram aceasta a sugerat că are imagini în care Dava o lovește și o înșală.

Olga Buzova și Dava Manukyan și-au început relația în august 2019 și păreau un cuplu perfect și trainic, până astăzi. ,,Ne-am cunoscut la filmările clipului „Liker” după ce i-am scris că aș vrea să participe la ele. Am filmat scenele cu el, însă nu plecase, a stat până la sfârșit. Mai departe au urmat buchetele enorme de flori, surprizele și m-a cucerit’’, a povestit Olga Buzova într-un interviu din martie 2020.

Citiți și: Olga Buzova și Dava s-au despărțit: „Nu mai suntem împreună. Sunt o femeie liberă” (Foto)