Vedeta din Rusia și-a făcut apariția la un eveniment monden purtând o ținută creată de un designer autohton. Este pentru a doua oară în luna octombrie când apelează la aceeași creatoare de modă de la noi.

Este vorba despre rochia creată de moldoveanca Olga Blanc, în care Olga Buzova a făcut senzație pe covorul roșu la evenimentul „Proriv goda” (n.r. Răzbaterea anului), organizat de revista Moda Topical. Mai mult, cântăreața a reușit să se facă cu un premiu important, aceasta ridicând trofeul „Interpreta anului”.

Indiferent dacă vă place sau nu, creația vedetei, nu putem nega că ținuta aleasă de Olga Buzova a fost una perfect aleasă pentru un astfel de eveniment. Rochia neagră cu trenă O’Blanc, cu aplicații strălucitoare tip mozaic în partea de sus și aplicații din pene în partea de jos, inclusiv și pe capa cu mâneci tip fluture, aruncată pe umeri de vedetă, este una care atrage toată atenția. Șlițul adânc care i-a dezgolit frumos piciorul a adăugat piper ținutei și încredere vedetei.

Aceasta a defilat pe covorul roșu și pozat în fața fotografilor, preț de câteva minute, pentru a se asigura că a făcut imagini reușite din toate unghiurile. Care fashionistă nu și-ar dori fotografii perfecte în rochia perfectă?

Vezi și: Olga Buzova a strălucit la propriu și la figurat, într-o rochie creată de moldoveanca Olga Blanc (Video)