Cea mai căutată burlăciță a momentului, a izbucnit în lacrimi. Olga Buzova a ajuns în pragul disperării, pentru că unul dintre concurenții îndrăgiți a „vândut-o” pentru 2 milioane de ruble.

Eroina unuia dintre cele mai populare reality show-uri ale momentului „Zamuj za Buzovu” a ajuns în pragul disperării.

Se pare că unul dintre favoriții Olgăi Buzova a acceptat suma de 2 milioane de ruble pentru a părăsi lupta pentru inima acesteia. Tinerei nu i-a venit să creadă și a izbucnit în lacrimi. „Eu valorez 2 milioane de ruble?!”, a întrebat-o disperată pe colega sa, prezentatoarea Marina Kravetz.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

😭Слезы😥 Неужели кто-то возьмёт деньги💥Подписывайтесь на наш профиль @zabuzovy.official и будьте в курсе всех новостей🔥#замужзабузову#обузевшие#бузова#ольгабузова#тнт#дом2#сейшелы#островлюбви#эрабузовой#бузоватожемузыка#моилюдивсегдасомной#подзвукипоцелуев#вайфай#онанебоится#телеведущая#актриса#певица#мысчастливы#buzova#музтв#премиямузтв#воттакаявечеринка#воттакаякрасота#buzova86#olgabuzova#холостяк#холостяк6#малополовин#dom2#олябузова

Публикация от Замуж за Бузову (@zabuzovy.official)

Nu se știe încă, cine este cel care a luat banii, pentru că episodul abia urmează să fie difuzat, dar fanii Olgăi se dau deja cu presupusa, cei mai mulți fiind încrezuți că este vorba despre Alexandr Grinev.

Cine crezi că i-a trădat așteptările?

Vezi și: Olga Buzova prinsă într-un nou scandal. Vedeta a urcat beată în avion și a hărțuit pasagerii (Video)