E ziua de naștere a actorului care a celebrat, recent, un sfert de secol pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”! Anatol Durbală își sărbătorește astăzi a 47-a aniversare, iar cel mai important mesaj i-a venit din partea celei care îl face zi de zi fericit și împlinit. Actrița Olesea Sveclă și-a deschis sufletul, iar ce i-a mărturisit într-un mesaj făcut public, vedeți mai jos.

 Anatol Durbală, un sfert de secol pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”! Care sunt cele mai memorabile spectacole în care a jucat

„Nu vreau să mă complic și să dau difiniții despre ce înseamnă fericirea sau familia, dar de un lucru sunt sigură: că atunci când sunt lângă tine, mă simt femeie. Asta spune multe. Acum nu îmi pot imagina viața fără tine și Cassandra. Vreau că această poveste în care trăim să dureze la infinit. La mulți ani, iubire!”, i-a transmis Olesea omagiatului.

18699296_1551041088261066_2911262586565092839_o

18425402_1479279115425904_7515599640719907850_nÎntr-un post-scriptum adăugat la mesajul său, Olesea îi mulțumește soțului pentru cele 10 luni fericite de căsnicie.

Tot în contextul nunții, ținem să menționăm și ce mărturisea Anatol Durbală anul trecut, despre diferența de aproape două decenii dintre sine și soția sa:

Diferența de vârstă dintre noi e de aproape 20 de ani. Am auzit și cunosc tot felul de vorbe la acest capitol. Eu nu am avut interesul să avem un număr de ani ca să ne despartă. Așa s-a întâmplat. Eu nu simt această diferență. Mi se pare că lucrul ăsta e destul de individual, depinde de oameni. Nu cred că astfel de lucruri pot fi măsurate, este o riglă pe care nu trebuie să scrie centimetri sau kg. E cu totul altă ordine. 

Poate că e mult 2 actori într-o casă. Am mai spus în interviuri: îmi displace că doi oameni se autodistrug prin faptul că încep să se asemene atât de tare, nu neapărat că își doresc asta. Am impresia că trebuie să lupți zilnic ca să nu te transformi în celălalt. Mi se pare că este bine atunci când un cuplu își sporește individualitatea. Sper ca asta să se întâmple, sper să fiu acceptat cum sunt și voi accepta și eu omul de lângă mine așa cum este. Voi lupta să nu mă sfeclesc, iar Sfeclă – să nu se durbălească, spunea atunci mirele.

La mulți ani sănătoși și fericiți, Anatol Durbală!

Anatol Durbală vorbește despre diferența de aproape 20 de ani dintre sine și soția sa

Foto: Arhiva personală