Valentina Naforniță se află de două săptămâni în capitala Franței. Artista va evolua pe marea scenă la Opera din Paris, iar între repetiții explorează orașul.

Este una dintre cele mai stilate vedete de la noi și demonstrează de fiecare dată că are un simț al modei deosebit de dezvoltat, fie că își alege ținutele de scenă sau cele de zi și de seară.

De pe scena de la Viena, pe câmpul din satul natal. Valentina Naforniță: „Cât de tare ma bucur sa fiu acasă!”

Soprana va concerta în perioada 9-24 mai la Opera Națională din Paris. Valentina Naforniță va interpreta rolul Iolantei, din opera ce poartă același nume IOLANTA/​THE NUTCRACKER. Artista se pregătește minuțios de concerte, iar între repetiții se bucură de timpul prielnic și vederile urbane impresionante pe care le poate oferi Parisul.

Influențată de energia orașului, Valentina Naforniță își împarte buna dispoziție cu urmăritorii de pe rețelele sociale.

Aceasta cucerește prin simțul stilului deosebit, romantic și, totodată, chic. Rochița albă lungă, cu volane în zona gulerului, a mânecilor, dar și pe toată lungimea fustei, care amintește de creațiile chanel, saboții într-o nuanță contrastantă de roșu și o eșarfă legată pe cap – o transformă într-o pariziană veridică, relaxată și superbă.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

My favorite things… Spring is one of my favorite! I love it when a new world is beginning! #paris #spring #soundofmusic #ootd #soprano #life

Публикация от ValentinaNafornita (@valentinafornita)

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Valentina Naforniță, elegantă și îndrăzneață în sacou și fără sutien (Foto)