Mini-vacanța ducilor de Cambridge s-a încheiat. Kate a fost prima care s-a întors la obligațiunile sale, participând la un eveniment caritabil. 

Sursă: woman.ru

La sfârșitul lunii iulie, prințul William și Kate Middleton au plecat într-o vacanță mult așteptată, alături de copiii lor. Din cauza pandemiei, cuplul nu a îndrăznit să părăsească granițele Marii Britanii și, prin urmare, a ales pentru recreere insulele îndepărtate Scilly.

În timpul călătoriei, cuplul a întâlnit în mod repetat mai mulți localnici. Potrivit martorilor oculari, familia a dedicat foarte mult timp activităților în aer liber – de exemplu, ciclismul. În ciuda situației tensionate din cauza pandemiei din Marea Britanie, cuplul a decis să nu rămână în vacanță pentru o perioadă lungă de timp.

Sursă: woman.ru

Kate Middleton a fost prima care s-a întors la muncă. Marțea trecută, Ducesa de Cambridge a vizitat orașul Sheffield, unde a inițiat anterior colectare de fonduri de caritate. Kate administrează organizații de îngrijire a copiilor. Evenimentul a fost dedicat doar colectării de lucruri pentru copii din familiile nevoiașe.

Sursă: woman.ru

Chiar dacă Kate a purtat mască de protecție pe durata evenimentului, este imposibil să nu observi cum arată ducesa. În ciuda ploilor frecvente pe insule, Middleton a reușit să se bronzeze vizibil – și bronzul o prinde foarte bine!

Sursă: woman.ru