Chiar dacă suntem în carantină, mulți, în această perioadă simt în mod special dorința arzătoare de a evada în libertatea călătoriilor. Iar noi ne-am gândit să vă povestim despre destinațiile de odihnă preferate de familia regală britanică, vezi mai jos cum arată odihna regală!

12 destinații adorate de către membrii familiei regale britanice

Scoția

Toată lumea știe că monarhilor britanici le place să-și petreacă timpul în Scoția. Aici, în regiunea Aberdeenshire, se află renumitul castel Balmoral, care este reședința privată a familiei. Acesta este un fel de loc al singurătății (aici au venit membrii familiei britanice după moartea prințesei Diana și tocmai aici „s-a ascuns” Elsabeta a II-a de Coronavirus), dar și un loc de odihnă. În fiecare vară, familia se adună aici cel puțin o dată.

Kenya

Africa ocupă un loc special în inima familiei regale. Acest continent a fost vizitat de nenumărate ori de către diverse generații de monarhi.

Iar regina Elisabeta se afla anume în Kenya atunci când a aflat că a moștenit tronul.

Republica Botswana

O altă țară africană care a jucat un rol important în viața reprezentanților monarhiei britanice este Republica Bostwana. Aceasta se asociază în primul rând cu vizitele pe care le realizează prințul Harry regulat acolo.

Harry a venit pentru prima oară în Republica Bostwana în 1997, imediat după moartea mamei sale, prințesa Diana. Iar în 2016, a petrecut primele vacanțe comune cu Meghan Markle, ulterior revenind nu o singură dată pe tărâmurile Botswanei.

Insula Nevis

Nevis era insula preferată a prințesei Diana. Prințul Harry și prințul William au vizitat-o pentru prima dată împreună cu mama lor în anul 1993.

Prințul Charles și Camilla Parker Bowles au vizitat și ei insula în timpul unei călătorii oficiale, în 2019, aceștia s-au cazat la hotelul Hermitage Plantation House.

Munții Alpi

Sărbătorile de iarnă sunt, de asemenea, tratate cu mare respect de reprezentanții monarhiei britanice și aceștia preferă în acest sens Munții Alpi. Prințul Charles adoră regiunea Klosters din Elveția, în timp ce William și Kate preferă să se odihnească în Courchevel. Iar prințesa Diana preferă regiunea austriacă.

Insula Mustique

O insulă de stațiune privată din arhipelagul Grenadine (Antilele Mici) este un alt loc de vacanță preferat al monarhilor britanici.

Prințesa Margaret

Insula Necker

Dragostea prințesei Margareta pentru Caraibe a fost împărtășită și de prințesa Diana. Aceasta obișnuia adesea să se refugieze pe insula privată din stațiunea Necker.

Egipt

Pentru prima dată în rol de membru al familiei regale, prințesa Diana a vizitat Egiptul în anul 1981, unde a petrecut o parte din luna de miere cu Prințul Charles. În 1992, Diana s-a întors în țara piramidelor la invitația primei doamne Susanna Mubarak. Iar admirațiea pentru locurile de acolo i se citește pe chip.

Nassau, Bahamas

Călătoriile exotice ale prințesei Margaret nu s-au limitat doar la Caraibe. În 1955, aceasta a realizat o vizită oficială în Bahamas, iar în 1967, împreună cu soțul ei Anthony Armstrong-Jones, s-a odihnit într-un conac particular din Lifford Cay.

Insulele Baleare, Spania

Prințesa Diana alături de prințul Charles și copiii lor se odihneau adesea în Spania. Aceștia veneau în Spania la invitația familiei regale spaniole, cu care au întreținut relații de prietenie strânse.

Valletta, Malta

Dacă Botswana a jucat un rol important în relația dintre prințul Harry și Meghan Markle, atunci Malta a devenit un astfel de loc pentru Elisabeta a II-a și Prințul Filip. Această insulă a devenit casa tinerei familii regale.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip

India

Se știe că Prințul Charles este un mare fan al grădinăritului, așa că a admirat întotdeauna natura bogată și peisajele impresionante ale Indiei în timpul călătoriilor sale în această țară din Asia de Sud.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: