Fostul cuplu prezidențial, Barack și Michelle Obama, li s-au alăturat lui Amal și George Clooney la casa lor de la Lacul Como, Italia, în acest weekend. Cele două cupluri au fost fotografiate pe o barcă, dar și în timpul cinei la un restaurant din zonă. 

Imagini pentru obama sasha vacation in france

Michelle și Amal ne-au oferit două ținute care servesc drept inspirație pentru această vară, mai ales pentru o seară petrecută pe barcă. Fosta Doamnă a Statelor Unite a purtat o bluză albă, din poplin, și o pereche de pantaloni negri, în timp ce Amal a ales o rochie înflorată, semnată Gucci, notează elle.ro.

Soții lor, Barack și George, și-au însoțit partenerele, arătând la fel de elegant ca întotdeauna. Glisează imaginile pentru a vedea cât de galanți sunt bărbații cu partenerele lor de viață, superbe de altfel.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

When you run into Obama’s & Clooney’s 🇺🇸in 🇮🇹 #clooney #amalclooney #barakobama #georgeclooney

Публикация от moerazidesign (@moerazidesign)

Prietenia dintre cele două familii datează încă dinainte ca Barack să fie ales Președinte al SUA, în 2008. George a lucrat alături de el pentru a ajuta oamenii din Darfur în timpul exercitării funcției de senator a lui Barack. De atunci, cei doi au o legătură strânsă de prietenie, colaborând la diverse evenimente caritabile.

Imagini pentru george clooney barack obama friendship

Săptămâna trecută, Barack și Michelle Obama au fost în vacanță în Franța. La doar câteva zile după absolvirea liceului, Sasha și-a însoțit părinții și sora, Malia, într-o binemeritată escapadă în Sudul Franței.

Imagini pentru obama sasha vacation in france

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: