Din păcate cea mai urmărită familie de pe planetă pare să fie destrămată. Prințul Harry nu mai este apropiat de tatăl și fratele său sau poate familia regală nu îi poate ierta acestuia plecarea din familie și acuzațiile de rasism și insensibilitate, în interviul oferit lui Oprah Winfrey. 

Ducele de Sussex se întoarce în Anglia pentru a participa la dezvelirea unei statui a prinţesei Diana, pe terenul Palatului Kensington. Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani, va fi într-o călătorie în Scoţia atunci când fiul său va părăsi carantina.

Prinţul Harry nu are nicio întâlnire planificată cu fratele şi tatăl său atunci când va zbura din SUA către Anglia, la sfârşitul lunii iunie, susţin surse regale.

„Charles îi va lăsa pe băieţi să se descurce. Harry va trebui să stea în carantină cel puţin cinci zile atunci când va ateriza în Anglia, cel mai probabil la Frogmore Cottage din Windsor. Charles a susţinut destul de clar că nu va mai fi acolo, pentru că pleacă în Scoţia, Nu va exista o întâlnire între cei trei”, spune o persoană din anturajul lor.

Harry va dezvălui statuia alături de fratele său, prinţul William, pe care nu l-a mai văzut de la înmormântarea bunicului lor. Acesta este tributul pe care cel doi au ţinut să i-l aducă mamei lor, la cea de-a 60-a aniversare a ei. Se pare că aceştia au comunicat  textual în ultima perioadă.

„Relaţia este încă tensionată nu există niciun semn că va exista o reuniune în curând. Băieţii se vor afişa împreună din respect pentru mama lor”.

Sursele sugerează că nu a existat nici o reconciliere între fraţi de la interviul bombă pe care Harry şi Meghan i l-au acordat lui Oprah Winfrey în martie.

Istoricul Robert Lacey suţine că William „l-a aruncat pe Harry” din lumea lui’’ atunci când Meghan Markle a acuzat familia regală de intimidare. Fraţii vor ţine propriile discursuri la dezvelirea statuii.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: