Vedeta din România, actrița Oana Zăvoranu, arată foarte bine și cu siguranță îți vine greu să crezi că aceasta are 47 de ani, deoarece chipul nu-i trădează deloc vârsta. Totuși, aceasta arată complet diferit după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice.

Oana Zăvoranu a criticat ani la rând femeile care apelau la operațiile estetice care le schimbau chipul și care după părerea ei, le făceau să semene între ele. Iată că acum ea a devenit una dintre clientele fidele ale clinicii de înfrumusețare. Tratamentele pe care și le-a făcut au schimbat-o drastic. Deși mai recunoaștem pe ici-colo trăsăturile faciale, totuși la prima vedere pare altă persoană.

Recent, vedeta a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care a explicat că nu este fana intervențiilor estetice, ci mai degrabă a tratamentelor non-invazive.

„Nu sunt adepta operatiilor estetice faciale, dar a tratamentelor non-invazive, DA! (…) Ideea este să te întreții pentru a-ți păstra ( conserva) naturalețea, tinerețea și trăsăturile caracteristice, nu a te bombarda de operații și injectii care să te transforme într-un mutant la indigo, așa cum sunt în proporție de 99% toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi 🥱

Tocmai de aceea mi-a plăcut doctorul Fragkos, pentru că este pe aceeași lungime de undă cu mine și împărtășește aceleași opinii în legătură cu modul natural, elegant și aparte în care trebuie să arate orice om care se respectă și vrea să aibă grijă de el.

Aceasta nu este o postare în scop promovare/ barter, pentru că eu nu accept să fiu plătită ca să spun de ceva sau cineva ca un papagal”, a scris aceasta în dreptul fotografiilor. 

Ulterior aceasta a publicat o fotografie de calitate și este evident că acum Oana arată complet diferit. Aceasta are un ten luminos, proaspăt, fără pic de imperfecțiuni.

Așa arăta vedeta înainte de intervenții.

Ce părere aveți?

Sursa: Facebook.com

Citește și: Biryani – orez în stil oriental cu nuci, stafide, sos din iaurt și piept de pui. Contrast excelent de gusturi și texturi (Video)