Vedetele caută elixirul tinereții și adesea apelează la operații estetice. Acestea trebuie să arate mereu perfect și să fie un model de frumusețe pentru întreaga lume. Unele dintre cele mai frumoase celebrități de la Hollywood au fost victimele unor operații estetice care au mers prost. Iată care sunt cele 7 vedete desfigurate de operațiile estetice.

Madonna

Controversata artistă, în vârstă de 64 de ani, i-a  șocat pe toți când s-a prezentat la gala de decernare a premiilor Grammy 2023.  Madonna nu a primit prea bine comentariile negative, numindu-le rezultatul unei lumi care refuză să celebreze femeile care trec de vârsta de 45 de ani.

Loredana Groza

Vedeta din România neagă că a apelat la operațiile estetice, însă pozele ne demonstrează contrariul.

Gina Pistol

Prezentatoarea a declarat că și-a dorit buze mai mari, însă procedura i-a adus mari probleme. Medicul a fost nevoit să îi scoată chisturile din buze și să îi remodeleze gura. „Nu am știut când să mă opresc! Medicul a fost nevoit să-mi taie la propriu din buză și să-mi îndepărteze bucăți din țesutul afectat. Nu-mi dau seama dacă de data asta am scăpat de chisturi, însă sper din tot sufletul meu să revin la forma naturală a gurii. Însă, există încă umflaturi care mă îngrijorează”, a declarat Gina pentru Cancan.

Melanie Griffith

Actrița a apelat de mai multe ori la intervențiile estetice.  Melanie Griffith, într-un interviu pentru revista Porter, a declarat că a exagerat cu operațiile estetice.

 „Nu mi-am dat seama că am sărit calul până când oamenii nu mi-au zis asta. Am fost atât de jignită, încât m-am dus la un alt medic pentru repara ce a făcut celălalt doctor. Sper că acum arăt mai bine…”

Linda Evagelista

Sursa foto: Yahoo

Supermodelul nu a mai fost văzut în public de cinci ani din cauza unor operații estetice eșuate, iar pe 23 septembrie 2021 a explicat de ce. Linda a dezvăluit că operația estetică a lăsat-o de nerecunoscut, deoarece se presupune că a provocat înmulțirea celulelor de grăsime din fața ei. „Pentru adepții mei care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegilor mei au prosperat, motivul este că am fost desfigurată brutal de … [o procedură] care a făcut opusul a ceea ce a promis”, a explicat Linda într-o postare pe Instagram.

Cortney Cox

Sursa foto: Yahoo

Vedeta din serialul Friends, Courteney Cox a dezvăluit că regretă anumite intervenții pe care și le-a făcut pentru a ține pasul cu standardele de la Hollywood.

„Să îmbătrânești nu este cel mai ușor. Dar, am învățat niște lecții. Am făcut lucruri pe care le regret și, din fericire, sunt lucruri care se dizolvă și dispar, așa că asta e bine, pentru că nu a fost întotdeauna cel mai bun aspect al meu”, a declarat ea în timpul unei apariții din 2016 în cadrul emisiunii Running Wild with Bear Grylls.

Pamela Anderson

Pamela Anderson este cunoscută în mare parte pentru numeroasele sale proceduri estetice. De la faimoasele sale implanturi mamare și îndepărtarea ulterioară a implanturilor până la buzele umflate și multiplele operații la nas.

Pamela este în mod natural uimitoare, dar, din păcate, de-a lungul anilor, și-a distrus o mare parte din frumusețea naturală. În ultimii ani, Pam a ales un look mai natural.

Distribuie articolul: