Anastasia Jantîc căci despre ea este vorba, a avut partea de unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Interpreta a fost cerută în căsătorie. 

Ceea ce trebuia să fie o simplă ședință foto s-a transformat într-un eveniment memorabil. Iubitul cântăreței, prezentatorul Sandu Scobioala a surprins-o cu speciala întrebare: „vrei să fii soția mea?”, iar răspunsul a fost „DA”.

„A zis „DA!” Mai mari emoţii nu am simţit niciodată până atunci. Nu m-am bucurat niciodată atât de mult de la un simplu “DA”. Nu am rostit niciodată vreun discurs atât de greu ca atunci, mă rog, dacă pot numi acele câteva cuvinte, legate cu greu, discurs. Nu am iubit atât de mult pe cineva aşa cum o iubesc pe ea. Emoţiile astea le voi retrăi în fiecare zi datorită ei. Viitoarea mea soţie, Anastasia Jantîc. Îţi mulţumesc pentru tot. Voi face tot ce-mi stă în puteri să fiu un soţ bun”, a scris viitorul soț al Anastasie pe pagina sa de facebook.

I Do… Ție pur și simplu îți mulțumesc. ❤️ Pentru tot. Pentru emoții. Pentru clipe. Pentru dragoste, a scris Anastasia pe pagina sa de facebook.

Le urăm casă de piatră!

Sursa foto: Iulian Marusic