Simona Bacaliuc e îndrăgostită de denim. Îl poartă foarte des și îl concepe în creații pentru toate femeile stilate, marca AdalineDenim. De când așteaptă un copilaș, gândul îi este deja la o colecție denim pentru picii nou-născuți, dar și la graviduțe. Ne-a povestit despre sarcină, despre emoțiile maternității, dar și ne-a demonstrat cât de creativă poate fi o viitoare mămică stilată.

Simona, cum ai reacționat când ai aflat despre sarcină și ce emoții ai avut?

Bebe din burtică este unul așteptat și dorit, iar reacția pe care am avut-o când am aflat de sarcină este unică, nu o voi uita niciodată: mi-au trecut niște fiori puternici prin corp, acești fiori i-am simțit din nou când l-am simțit bebe prima dată mișcându-se. Însă reacția mea nu se compară cu reacția soțului, care este o persoană ce exteriorizează mult mai mult emoțiile și sentimetele. Eu învăt zilnic de la el să fiu mai extrovertă pentru că emoțiile frumose trebuie împărtășite.

Îți amintești prima perioadă, de acomodare, conștientizare… Cum a fost?

Din fericire nu am avut nici un fel de perioadă de acomodare, nu am avut indigestie sau toxicoză. De la bun început mă simt perfect, iar unica schimbare a venit când am simțit „fluturații din burtică”. De atunci am ințeles că nu sunt singură, bebe îmi trimite fel de fel de mesaje zilnic, chiar mă amuz enorm când stau în ședințe la birou, iar bebe e foarte activ – e cel mai plăcut sentiment.

Ce stranietăți sau lucruri deosebite ți se întâmplă de când ești însărcinată (poate ceva nu suporți sau vrei mai mult)?

Din fericire sarcina nu mi-a afectat în nici un fel stilul de viață – nu am nici un fel de pofte! Pot spune cu siguranță că aveam mai multe pofte înainte de sarcină. Muncesc în continuare, sunt activă și mă bucur că Dumnezeu mi-a oferit o saricină atât de plăcută.

Cum ai decis crearea unei colecții capsule pentru gravide?

Lansarea unei colecții capsulă pentru graviduțe a venit după colecția din această vară, unde model a fost Corina Dascălu și ea cu burtică și chiar dacă rochiile nu erau pentru graviduțe, cliente au fost în mare parte femeile cu burtică, care îmi puneau aceeași întrebare: la toamnă ne faci rochițe pentru burtică, da? Și pentru că și eu simt necesitatea de a reînoi garderoba, am zis de ce nu? Am pus accentul pe croieli comode și stofe atractive și lejere pe care le-am combinat evident cu denimul, pentru a crea rochițe adorabile pentru viitoarele mămici.

Cum ai descrie prin 5 cuvinte perioada aceasta și ce asteptări ai de la ea?

Primul sentiment pe care il am fată de această perioadă este cel de recunoștință și mulțumire pentru că am o sarcină ușoară, iar bebe și eu ne simțim pefect. Nu știu cine se face vinovat, bebe sau Dumnezeu, dar sunt foarte recunoscătoare pentru asta și urez tuturor viitoarelor mămici să aibă aceeași experiență. În rest mă simt binecuvintată, împlinită și foarte fericită.

Ți-ai imaginat deja momentul când îți vei tine bebelușul în brațe?

Sincer nu mi-am imaginat acest moment, pentru că este primul copil și chiar nu am habar cum va fi, cert este că sunt moral pregătită pentru tot, să primesc calm, pozitiv și responsabil nopțile nedormite și toate dificultățile și experiențele noi care inevitabil vor fi.  Știu un singur lucru: mă așteaptă ceva fantastic și abia aștept să fac cunoștință cu bebelușul nostru.