Patru români și un englez - sunt membrii trupei „Ok World Wide” și cei care au creat o atmosferă incendiară în această vineri, la „Românii au Talent”. Băieții au combinat mai multe stiluri de dans, iar într-un final au obținut Butonul de Aur.

Cei patru dansatori români ascund în spate și o poveste de viață emoționantă. Dansează de mici, dar niciodată nu au avut condițiile necesare pentru a face din această pasiune – o carieră. Iată de ce, au lăsat în spate familiile și plaiul natal și au plecat în Anglia, acolo unde au reușit să obțină adevărate performanțe.

„Facem un mix de dans, breakdance, acrobații, freerunning, parkour. Numele nostru înseamnă stare bună, pozitivitate și bucurie. Să inspirăm lumea – asta vrem să facem. Am plecat din țară, pentru că nu aveam condițiile necesare pentru antrenament și nici nu aveam vreo șansă să facem o carieră din asta. Aici, în Anglia, dansul este văzut ca o artă”, menționează unul dintre membrii trupei.

capture-20170409-160706

Băieții au și un vis nobil: își doresc să revină cât mai curând în țară, să deschidă o sală pentru copii, pentru ca aceștia să se poată antrena în condiții bune – lucru de care ei nu au avut parte niciodată.

Și fiindcă au fost extraordinar de buni, cei din „Ok World Wide” au avut parte de o mare surpriză la finalul evoluției. Andi Moisescu le-a oferit ultimul Golden Buzz din acest sezon, iar bucuria tinerilor a fost una imensă.

„Eu simt că, pentru prima oară, există o foarte mare șansă ca un număr de dans să câștige emisiunea „Românii au Talent”. O să încerc să conving toată lumea că acesta este actul artistic al sezonului”, a spus Andi Moisescu.

Vezi mai jos prestația de vineri seară a trupei „Ok World Wide”:

Foto: Captură video