Un model a pozat topless la Cernobîl, iar gestul a stârnit adevărate controverse pe Internet. Tânăra s-a dezbrăcat pentru o ședință foto în Prîpeat, orașul părăsit în zona de excludere a accidentului nuclear din Ucraina. 

Orașul Prîpeat a fost părăsit după accidentul nuclear de la Cernobîl în anul 1986. A avut o populație de aproximativ 50.000 de locuitori. Uniunea Sovietică a susținut că 31 de oameni și-au pierdut viața, însă potrivit estimărilor din afara URSS bilanțul se ridică la mii de morți.

Despre accidentul nuclear de la Cernobîl s-a vorbit mult în ultima perioadă, datorită serialului fenomen difuzat pe HBO. Asta i-a făcut pe mulți fani să-și dorească să ajungă în zona de excludere a accidentului nuclear de la Cernobîl, deși regiunea este încă periculoasă. Se pare că o tânără din Ucraina a vrut să profite de popularitatea serialului „Cernobîl” și s-a fotografiat în Prîpeat, sperând să-și atragă mai mulți urmăritori pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, un model de pe Instagram a postat două fotografii făcute în Prîpeat. Într-una din ele, bruneta apare topless. Reacțiile internauților au fost împărțite, dar cei mai mulți au pus-o la zid.

De asemenea, ea și-a întrebat urmăritorii dacă vor să vadă mai multe fotografii din Prîpeat, semn că imaginile i-au adus câțiva fani. Bruneta are deocamdată 2.200 de urmăritori pe Instagram, iar pozele făcute la Cernobîl i-au adus sute de like-uri.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: