Unul din avantajele internetului este că îi apropie pe oameni, le creează senzația prezenței. Și mai frumos este atunci când internetul scoate la suprafață talente unice, originale. Anna Ciobanu - o tânără din Glodeni, dovedește anume acest lucru. Mai nou, talentata studentă de la Jurnalism a realizat un cover virtual alături de nimeni altul decât James Arthur!

Unul din visurile ascunse ale Anei Ciobanu s-a realizat grație platformei virtuale Smule – tot acolo unde recent, tânăra a realizat un alt cover excepțional pentru hitul „Chandelier”:

„Sunt puține piesele în care mă regăsesc. Această versiune a piesei „Chandelier” este una din ele… am simțit-o încă de la primele note. Îmi plac interpretările originale, acestea ne individualizează într-o oarecare măsură.

Referitor la partener, nu ne cunoaștem. Cred că oricine, din orice colț al lumii, poate folosi aplicația Smule. Ne-am oferit șansa unul altuia. Iar rezultatul, în urma feedback-ului, a fost unul pe măsură. Nu m-am așteptat la atât de multe aprecieri, gânduri și încurajări din partea oamenilor. Le mulțumesc din suflet, ei sunt cei care mă fac să cred în potențialul meu”, ne spunea, cu acea ocazie, Anna Ciobanu.

M-am gândit mult daca să-l postez pentru că există mici greșeli, dar până la urmă imperfect e mai frumos decât perfect!😘 Sper sa va placă, cred că știți deja procedura 😂 Ascultați în căști pentru un sunet mai bun😘

Posted by Анна Чебан on 19 Martie 2017

Chiar recent, Anna și-a materializat din nou talentul prin Smule, iar de data aceasta, cel care s-a pomenit de partea cealaltă a firului a fost nimeni altul decât James Arthur – britanicul de 29 de ani care face senzație după senzație cu piesele pe care le lansează. James a devenit vedetă în 2012 şi de departe cel mai de succes câştigător al X Factor Marea Britanie:

Dacă nu în realitate, măcar virtual. James Arthur și cu mine cântăm Just say you won’t let go. Zâmbesc cam mult, dar cum să nu zâmbești? E James Arthur. Sper să vă placă și chiar dacă am făcut din nou mici greșeli, acest cover înseamnă mult pentru mine!”, susține, de această dată, tânăra cântăreață.

Daca nu in realitate macar virtual😂 James Arthur si cu mine cantam “Just say you won’t let go” 😍 Zambesc cam mult, dar cum sa nu zambesti? …E James Arthur😱 . Sper sa va placa ❤️, si de si am facut din nou mici greseli, acest cover inseamna mult pentru mine!

Posted by Анна Чебан on 1 Mai 2017

Amintim că recent, Anna și-a lansat prima piesă cu videoclip oficial.

ANNA, fata cu voce de înger, de la Glodeni, și-a lansat primul clip din carieră (VIDEO)

Întreaga poveste a tinerei o puteți afla aici:

Are 20 de ani, e viitoare jurnalistă, iar felul în care cântă „Chandelier” nu seamănă cu nimic din ce ai ascultat până acum

Fără lecții de canto și școli de muzică! O tânără din Glodeni cucerește internauții cu vocea sa angelică (VIDEO)

Foto: captură video

Distribuie articolul: