Până unde poate ajunge pasiunea pentru handmade și reciclare! A devenit virală, pe Facebook creația vestimentară pe care Emily Seilhamer - o tânără din statul american Pennsylvania, și-a creat-o din ambalaje de bomboane. A muncit mult, în schimb rezultatul e fenomenal!

Mai mult de 10 000 de ambalaje de bomboane Starburst – atâta adunase Emily în colecția sa, pentru a-și crea o rochie de vară, iar efortul a meritat. Colecția de fotografii pe care le-a publicat în rețeaua Facebook i-a adus o mulțime de aprecieri și reacții pozitive din diferite colțuri ale lumii.

Tânăra colecționa ambalajele de mai bine de 4 ani și era chiar ajutată de către rude și prieteni pentru a-și atinge scopul. A investit chiar în colecția sa, sortând ambalajele pe diferite culori, pe care avea mai apoi să le unească, pentru sporirea unui efect cromatic intens.

Emily își amintește cu zâmbetul pe buze că ideea a pornit de la bomboanele pe care le primea în dar de la viitorul său soț.

Cel mai mare efort a fost investit în călcarea și apoi împăturirea ambajelor, după care – unirea lor cu ajutorul unor fire elastice. Făcea asta după orele libere la facultate sau în timp ce privea televizorul.

Creația vestimentară s-a dovedit a fi un cadou pe care Emily și l-a făcut la aniversarea a 2 ani de la căsătorie.

Foto: Artistry and Upcycling by Emily Seilhamer

 

 

Distribuie articolul: