O tânără cu foarte mulți urmăritori pe pagina sa de Tik-Tok susține că a găsit un înlocuitor gratis pentru Dyson, celebrul uscător de păr dotat cu diferite perii. Tânăra arată în filmulețele sale aranjări superbe pe care susține că le face cu ajutorul unui tricou răsucit. 

Dyson-ul a fost un adevărat hit acum câteva luni când foarte multe femei îl promovau. Nu spunem că nu ar fi bun, dar acesta are un preț destul de mare și nu este pe buzunarul oricui. Pe site-ul unui magazin de la noi feonul dotat cu 6 duze diferite costă 13 mii de lei.

Kvinti, o tânără de 20 de ani are un analog pentru acest ondulator și este unul gratis. Tânăra răsucește un tricou până îl transformă într-o sfoară apoi răsucește suvițele în jurul tricoului, iar înainte de asta doar își umezește părul foarte puțin. Rezultatul? Unul fabulos!

@mypawfectfamily

Comment ur struggles, I can do a hacks video!! #mypawfectfamily #heatlesshair #heatlessblowout #noheatblowout #hairhacks #thickhair #longhair

♬ original sound – Alexandra Kay

Urmărește în video-ul de mai jos cum să faci sfoara din tricou pentru a obține buclele superbe.

@mypawfectfamily

Remember to send me ur before and after pics on insta to me featured! #mypawfectfamily #noheatblowout #hairdonut #healthyhairtips

♬ PRETTY POISON SEP10TH – Nessa Barrett

Ingeniozitatea tinerei a fost observată chiar și de publicația The Sun

Kvinti a povestit că are un păr neascultător, astfel își face această coafură destul de des. Nu folosește multe produse pentru păr și are nevoie de doar 10 minute pentru a-l răsuci.

Tânără mai spune că nu e nevoie să arunci o groază de bani pentru un ondulator, dacă poți să obții același rezultat cu ajutorul unui tricou.

Kvinti are  peste 24.4 milioane de like-uri  și peste 402 mii de urmăritori pe Tik-Tok.

Distribuie articolul: