La 70 de ani, viața poate reîncepe, dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. O demonstrează și o femeie din Coreea de Sud, al cărui model de viață cucerește tot mai mulți internauți. Eroina îi inspiră să pună valoare pe fiecare minut: călătorește, arată bine și e plină de carismă!

@korea_grandma –  cu acest pseudonim se promovează, pe Instagram, eroina acestor rânduri. Femeia de 70 de ani stârnește adevărate valuri de admirație, iar de când și-a creat un profil în această rețea, a reușit să adune peste 113 mii de follow-eri.

Bătrâna pe nume Park Makrae este și vloggeriță, remarcându-se activ și în rețeaua YouTube, acolo unde publică episoade legate de călătorie și tutoriale de make-up.

Dacă vă întrebați ce a motivat-o să se apuce de vlogging și social media, la vârsta ei, aflați că aceste noi pasiuni sunt măsuri de profilaxie, luate pentru a preveni demența.

„Când am început să mă apuc la modul serios de ceea ce fac acum, am înțeles clar că viața abia începe într-al 71-lea an de viață!”, spune Park Makrae.

Foto: Instagram.com