Studenta de la Jurnalism și-a dorit să facă o postare deosebită pe rețelele sociale și s-a aventurat să urce în turnul cu ceas al instituției. Din păcate, aceasta a alunecat și a căzut în gol.

Sydney Monfries avea 22 de ani și era studentă la jurnalism la Universitatea Fordham din New York. Potrivit dailymail.uk.com, la ora 3 dimineața tânăra a urcat în turnul cu ceas al instituției pentru a atinge clopotul și a face o poză de la una dintre ferestre. Este vorba despre un ritual ținut de studenții în anul terminal al facultății. Urcând scările, aceasta a postat un video pe Snapchat.

Fata a alunecat și a căzut în gol de la 12 metri, lovindu-se puternic la cap. Aceasta a fost transportată la spital cu leziuni craniene grave, iar după câteva ore s-a stins.

Despre acest lucru a anunțat conducerea Universității Fordham:

„Cu mare tristețe, vă anunț că Sydney Monfries, o studentă în ultimul an la Colegiul Fordham, a murit azi după ce a căzut din turnul cu ceas Keating, la primele ore ale dimineții. Suntem cu inima alături de părinții lui Sydney, rudele și prietenii ei. Pierderea lor este inimaginabilă. Nu există cuvinte pentru a descrie pierderea unei tinere promițătoare, cu doar câteva săptămâni înainte de absolvire. Universitatea Fordham îi va conferi postum lui Sydney diploma de licență, care va fi oferită părinților” .

Sursa foto: Google.com

Vezi și: O tânără a căzut de la etajul 3 al unui centru comercial, în timp ce își făcea un selfie (Foto)