Din păcate, goana pentru cel mai reușit sau inedit selfie, care să aducă cât mai multe aprecieri, face victime. O tânără și-a dorit o poză originală dar a căzut în gol.

Potrivit woman.ru, pe 30 octombrie la ora 20:30, în capitala Rusiei s-a întâmplat o adevărată tragedie. În unul dintre cele mai mari centre comerciale o tânără a căzut în gol, în timp ce își făcea un selfie. Aceasta se afla în zona food court și, la un moment dat, a urcat pe balustradă pentru a se fotografia, nereușind să-și țină echilibrul aceasta a căzut de la etajul trei. Din păcate, din cauza căzăturii a mai avut de suferit o femeie, peste care a și căzut fata. Ambele tinere erau inconștiente atunci când a venit ambulanța. Presa din Rusia scrie că nu se știe în ce stare se află cele două femei.

Acum trei ani, o tânără de 18 ani din Moldova care își făcea studiile la Iași, a decedat în urma unei electrocutări, urcând pe o garnitură de tren pentru a-și face un selfie.

Aveți mare grijă atunci când încercați să impresionați pe cineva. O fotografie nu valorează mai mult decât viața voastră.

Sursa: woman.ru

Distribuie articolul: