Vloggerul l-a însoțit pe Carla's la studiou, la repetițiile cu concurenții de la X Factor, la sedințe foto, dar și la dat autografe.

Pandutzu este un vlogger din România care petrece timpul alături de cele mai îndrăgite vedete și le arată urmăritorilor săi cele mai interesante momente. De această data Sergiu de la Carlas’s Dreams a acceptat provocarea. Chiar dacă a recunoscut că nu a reușit să îl „urmărească” chiar o săptămănă, vlooggerul a supriins cele mai interesante momente din programul artistului.

Sergiu a oferit și un interviu despre piesele următoare,  cum este privit proiectul lor de români, dar și de cei din străinătate.

„E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis. (…) În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă. În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a declarat artistul.

Urmărește vloggul de mai jos și află o mulțime de lucruri noi despre Carla’s Dreams.

Sursa video: Pandutzu.com

Vezi și: Carla’s Dreams: „Omul din spatele măștii este mai simplu și mai gri” Solistul într-un interviu sincer despre femei, carieră și succes

Distribuie articolul: