Sergiu de la Carla's Dreams a oferit un interviu pentru o bloggeriță din România. Ca deobicei acesta a oferit răspunsuri intrigante și foarte captivante. Solistul a vorbit despre femeia cu care nu ar putea să fie niciodată, dar și despre mamă.

Deși a spus de mai multe ori că nu are un tipaj al femei perfecte, Sergiu a dezvăluit cu ce femeie nu ar vrea să își împartă timpul.

„Ar fi multe, asta depinde de atât de mulți factori. Ținând cont că femeia perfectă nu există, clar există minusuri. Cu ce femeie n-aș fi niciodată în viață? Cu o femeie proastă. N-aș putea și ar fi plictisitor, oricât de frumoasă sau de harnică ar fi ea”.

CrwH0o-WAAE-6ct

Artistul a vorbit  și despre o alta femei importantă din viața unui bărbat, mama. Acesta a fost întrebat:” Ce îți stârnește în minte cuvântul „mama” ?

„Nu cred că sunt departe de o atitudine generală în sensul acesta, așa că n-aș putea să fiu foarte interesant în răspunsul ăsta. Oricum, lucrurile clasice și normale pe care le-ar spune un bărbat”.

carla-s-dreams

Ultima piesă a băieților „Beretta” este numărul 1 în topul videoclipurilor populare și a adunat peste un milion de vizualizări, în doar doua zile de la lansare. Mesajul melodiei nu este atât de simplu așa că Sergiu a oferit o explicație:

csd

„Piesa aceasta s-a născut foarte greu și a fost, probabil, cea mai muncită piesă din ultima perioadă. Ea prezintă o alegorie dublă între vocea raționamentului și o imoralitate săvârșită într-un cuplu, respectiv o amantă. Totodată, e vorba de o discuție cu rațiunea în privința plictisirii de viață și, implicit, sinuciderea. Sperăm ca lumea să înțeleagă mai mult prima variantă, la fel cum a fost și la „Te rog”, care este clar o piesă suicidală, dar publicul a primit-o ca pe una de dragoste și e mai bine așa”.

58ff2f864643a_58ff2f8646486Pe finalul interviului Sergiu a oferit un mesaj fanilor săi.

„Eu de obicei nu transmit mesaje, dar vă mulțumim foarte mult și să știți că zvâcul acesta pe care îl simțim din partea voastră este foarte important în deciziile pe care le luăm, decizii atât muzicale, cât și sociale”.

Sursa: amariegiorgiana.wordpress.com

Citește și: Carla’s Dreams a cântat pentru mama (Video)

Distribuie articolul: