Claudya Moreira a devenit cunoscută și a apărut în Vogue datorită talentului său de a transforma o eșarfă într-un accesoriu super cool. Tânăra are o mulțime de urmăritori pe Instagram și Tik-Tok, unde face filmulețe scurte în care ne arată cât de ușor este să porți eșarfele. 

Claudya este pur și simplu îndrăgostită de aceste accesorii și pentru că a început să aibă succes cu filmulețele sale, tânăra și-a creat un brand de eșarfe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CLAUDYA MOREIRA©️ (@claudyamoreira)

Trebuie să menționăm că Claudya seamănă izbitor cu Naomi Campbell, ceea ce a atras și mai mult atenția asupra sa. Aceasta locuiște în Lisabona, dar s-a născut pe insula In Cape Verde, de aici și pornește iubirea sa pentru eșarfe. „Pe aceste meleaguri femeile mai în vârstă purtau mereu o eșarfă pe cap astfel impuneau respectul celor mai tineri”, a povestit tânăra pentru Vogue.

Vezi  în continuare mai multe filmulețe realizate de Claudya. Te va inspira să îți folosești eșarfele cu mai multă imaginație.

@claudyamoreira1Same same but different 💝 ##scarf ##foryou ##fashiontip ##fashion♬ They Don’t Care About Us (Remastered Version) – Michael Jackson

Mai multe filmulețe găsește pe Instagram și Tik-Tok.

Distribuie articolul: