Lea, fiila lui Bradley Cooper și Irina Shayk, în ultima perioadă a petrecut mai mult timp împreună cu tatăl său. Acum însă eștafeta a fost preluată de mama sa. Iată cum a fost suprinsă Irina Shayk la plimbare alături de fiica sa. 

De fiecare dată când Lea este împreună cu mama s-a, plimbările sunt de nelipsit în program! Excepție nu fac nici zilele în care vreme de afară nu ține cu ele. Iată că ieri, în ciuda vremii geroase și înzăpezite, cele două au ieșit din nou la plimbare pe străzile din Los Angeles. Modelul abia de a reușit să se facă recunoscută, noroc de stilul său inconfundabil!

Aceasta a optat ieri pentru o combinație de negru și bej. Irina a purtat o pereche de pantaloni beige și palton în aceiași nuanță, marca Paris Georgia, un pulover negru, cizme Bottega Veneta și o pălărie de la brandul Ruslan Baginskiy. Aceasta a completat imaginea cu o mică geantă de mână, iar eșarfa a jucat rolul unei măști. Shayk nu a uitat de elementul obligatoriu al imaginii sale – ochelarii de soare! Adevărat, judecând după vreme, o umbrelă ar fi fost mult mai relevantă – ningea neîncetat.

 

Distribuie articolul: