A filmat un videoclip pe colinele satului natal, Horești, raionul Ialoveni, și i l-a dedicat mamei. Interpreta de muzică populară Augustina Dogot anunță o frumoasă colaborare cu textiera română Mariana Honceru și lansează o piesă „cât o mie de cuvinte”.

„Unii oameni vin și pleacă din viața noastră. Nu și o MAMĂ. Ea e acolo, indiferent că e sau nu aproape de noi fizic. Pentru că purtăm cu noi lecțiile de viață, dragostea și protecția pe care ni le-a oferit.
Elena Dogot sarut mânuțele şi mulțumesc ca eşti MAMA noastră!🤗 Bunicuța mea, Anastasia (din partea mamei) scumpă si dragă e actriță 😊 îngerul nostru, suflet pur si blând, EA mi-o daruit-o pe MAMA ! Rodica Mereuta esti SUFLETUL acestei poveşti cîntate. Multumesc pentru machiajul facut de mînuțele tale dibace. Actorii mici m-au transportat în copilarie, pui de horeşteni frumosi si cuminți!Sergiu Ene multumesc pentru rabdare ! Oleg Sainciuc multumesc pentru munca depusa. Mariana Honceru sărut mînuțele! Textul e superb, profund si sincer.MULȚUMESC ! Eugeniu Straista-Burlacaranjamentul muzical e haina cu care ai îmbracat povestea cîntata si ai îmbracat-o cu gust.

Dragi mămici sunteți speciale! Amintiți-vă asta de fiecare dată când simțiți că vă e greu!”, a notat interpreta pe o rețea socială.