Astăzi nu mai este o problemă să te înveți a machia corect. Ba mai mult, iubitoarele de schimbări pot nici măcar să nu facă școală pentru a realiza un make-up profesionist. Și asta pentru că există o sumedenie de femei care „predau” această artă on-line.


Una dintre ele este și Maria, o tânără din Portugalia. De mai bine de un an, roșcata filmează tutoriale video în care realizează make-upuri din cele mai diverse. În plus, machioza demonstrează că, minunile există! Aceasta are un ten pistruiat, pe care îl ascunde cu ajutorul produselor cosmetice, așa încât să nu existe nici urmă de pistrui, iar diferențele chiar se observă.

În scurt timp, tânăra a reușit să adune sute de mii de abonați pe contul său de YouTube, acolo unde se poate lăuda cu milioane de vizualizări. În cel mai popular video, de exemplu Maria povestește despre pericolul fondurilor de ten.

Beauty – vloggerița este populară și pe Instagram. Aici, tânăra se axează doar pe machiaj. Fie că este de seară, de oficiu sau de zi, toate atrag prin farmecul lor, dar și simplitatea cu care sunt realizate.

Vídeo completo na bio 💗

Видео опубликовано Mari Maria (@marimariamakeup)

Inspiră-te și tu de la frumoasa portugheză:

Foto: Facebook.com/makebymarimaria

Distribuie articolul: