În această săptămână am vizitat al doilea cinematograf din oraș, care și-a deschis ușile pentru vizitatori încă din 1997. Am adunat pentru voi în acest material mai multe fapte despre cinematograful numit în cinstea marelui regizor moldovean „Emil Loteanu”.

Cinematograful a fost și a rămas locul unde poți merge pentru a te relaxa după o zi sau o săptămână de muncă grea, pentru prima întâlnire sau pentru o ieșire din casă cu prietenele.

Dacă îți dorești să vii la film într-un cinema mai puțin aglomerat, acesta este perfect, pentru că chiar dacă capacitatea cinematografului este de 436 de locuri sunt foarte puțini vizitatori și întreaga sală este practic a voastră!

Din prima când intri în încăpere îți „sar” în ochi culorile predominante ale salonului: roșu, negru și alb, iar totul este curat și îngrijit.

Cinematograful are trei săli unde sunt derulate concomitent filme diferite. Fotoliile sunt comode cu trecerile spaţioase între rânduri, fixatori pentru pop corn, gentuţe şi băuturi, creând un confort deosebit pentru spectatori. Sala este dotată cu aparate de proiectare a filmelor moderne şi ultimul model a tehnicii audio – sistemul BARCO, JBL, DOLBY, HARKNESS.

Ceea ce cred că este un factor la fel de important pentru a privi un film cu plăcere este: pop cornul! La acest cinema pop-cornul este foarte bun, crocant, proaspăt și cu un gust de unt care cochetează cu papilele tale gustative.

Chiar dacă am fost în rândul nouă, sunetul și imaginea au fost la cea mai înaltă calitate și am privit cu plăcere întregul film!

Citește și: Un cinematograf „reinventat” în Chișinău! Vezi cum arată localul după transformare (Foto)

Foto: arhiva personală/ Stella Popa

Distribuie articolul: