O nouă filială Farmacia Familiei își deschide larg ușile pentru cumpărătorii Kaufland Botanica. Filiala este concepută după ultimele standarde în materie de deservire, iar gama de produse va întrece toate așteptările voastre.

„Suntem încântați să vă deservim în noua Filială Farmacia Familiei, în incinta complexului Kaufland Botanica”, ne-a declarat Anastasia Sadovnic, Manager filială.

Totul este gândit pentru confortul cumpărătorilor și satisfacția lor. O gamă largă de produse din dermatocosmetică, suplimente alimentare și articole pentru copii vă așteaptă pe rafturile aliniate perfect stilului farmaciei. Filiala pune la dispoziție și o largă varietate de ochelari de soare și de vedere. Clienții au apreciat deja stilul și deservirea caldă a consultanților Farmacia Familiei.

„Este foarte luminoasă, ca și toate filialele Farmacia Familiei. Este foarte comodă, amplasarea este foarte bună, este spațiu suficient chiar să intri cu căruciorul de la cumpărături din market sau chiar cu căruciorul pentru copil în cazul nostru”, spune o mămică, vizitatoare a farmaciei.

„Sortimentul este unul foarte bogat și reduceri sunt… probabil de reduceri orice femeie se bucură. Eu de asta am și intrat, de obicei cumpăr cosmetica din farmacie și m-am gândit că va fi ceva nou cu ocazia deschiderii“, declară o altă cumpărătoare.

„Este binevenit, e plăcut pentru orișicine. Suntem plăcut surprinși. Vă dorim mult succes i realizări frumoase”, ne-a mai declarat o altă vizitatoare.

Adresa noii filiale Farmacia Familiei: în incinta Magazinului Kaufland Botanica, b-dul Decebal 99/2

1Sper să combinați plăcerea de a face cumpărături și utilul de a achiziționa și alte produse de care aveți nevoie”, a adăugat în final Anastasia Sadovnic, Manager filială.

P