Fotoreportera publicaţiei „Jurnal de Chişinău”, Nadejda Roşcovanu, a fost bătută cu bestialitate în plină stradă de către proprietarul unui magazin din sectorul Ciocana al capitalei şi de o vânzătoare. Asta după ce acesteia i s-a dat o chiflă cu termenul expirat, iar ea i-a făcut o poză. Deşi incidentul a fost filmat şi există martori, proprietarul gheretei respinge acuzaţiile. Mai mult decât atât, el spune că jurnalista ar fi adus cornul vechi în chioşcul lui.

Fotoreporterul Nadejda Roşcovanu a fost agresată luni seara pe strada Mihail Sadoveanu. Ea spune că, după ce a ieşit de la muncă, a intrat într-un chioşc să-şi cumpere ceva de mâncare, doar că i s-a dat un corn cu termenul de valabilitate expirat. Atunci când a cerut explicaţii, vânzătoarea a refuzat să-i răspundă, însă după ce a fotografiat produsul alimentar, a fost luată la bătaie.

Nadejda Roşcovanu mai spune că, după câteva minute, cei doi agresori au atacat-o din nou.

Proprietarul magazinului neagă că ar fi bătut-o pe Nadejda Roşcovanu. Mai mult, el susţine că nu ar avea în vânzare produse expirate şi că jurnalista ar fi adus acel corn în ghereta lui.

Totuşi, afirmaţiile bărbatului sunt contrazise de imaginile surprinse de un trecător.

Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie al sectorului Ciocana, Ruslan Saachian, în acest caz a fost deschis un proces penal şi a fost sesizată Agenţia pentru Protecţia Consumatorului.

Urmăriți video-ul aici:

Sursa: curaj.tv, jurnal.md

Distribuie articolul: