În ziua în care a renunțat la cariera sa în fotbal, pentru a fi alături de iubitul ei diagnosticat de cancer, bărbatul a cerut-o de soție. S-a întâmplat chiar pe teren, după meciul de „adio”. Poveste emoționantă, demnă de film.

Fotbalista australiană, Rhali Dobson, a decis să se retragă din fotbal, la doar 28 de ani, pentru a-i fi alături iubitului său, care luptă cu cancerul de creier. În ultimul său meci, de acum câteva zile, Rhali a marcat un gol și și-a anunțat retragerea, iar la final, când s-a apropiat de iubitul său pentru a se bucura împreună cu el, acesta a scos inelul și a cerut-o de nevastă. Cel mai interesant lucru a fost că ea îl ceruse în căsătorie pe partenerul său, Matt Stonham, de două ori, iar el o lăsa fără răspuns, doar cu zâmbete.

„El este toată lumea mea și mi se pare normal să mă retrag ca să-i fiu alături”, a declarat sportiva.

Matt Stonham a fost fotbalist, iar acum 6 ani a suferit un atac de apoplexie pe teren. Ulterior bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la creier și a trecut prin câteva intervenții chirurgicale. Acum face radioterapie și urmează să facă un tratament de chimioterapie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rhali (@rhali2104)

Urmărește momentul emoționant în video de mai jos.

Sursa: My Football