Sportiva Alica Schmidt, în vârstă de 22 de ani, originară din Germania, este considerată cea mai sexy sportivă din lume. Superba atletă va concura la jocurile olimpice, la ștafeta de mixt de 4×400, precum și în ștafeta feminină de 4×400 m. Tânăra, pe lângă activitatea sportivă pe care o are, este și model.

Blonda a fost numită de către revista australiană „Busted Acoperire”, drept cea mai sexy atletă din lume. Conform The Sun, Alica Schmidt este marea speranță a Germaniei, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Alica a fost invitată ca antrenoare la o echipă de fotbal renumită în Germania: Ballspielverein Borussia 09 e. V. Dortmund. Unde l-a întrecut la o cursă de 400 m chiar și pe fundașul central, Mats Hummels, în vârstă de 31 de ani.

Când a fost întrebată cu privire la statutul ei de „cea mai sexy atletă din lume”, ea a răspuns: „Nu știu de ce am primit acest titlu. Sportul este pe primul loc”.

Sunt mii de fete pe Instagram care arată bine și au la fel de mulți fani, este interesant că anume eu am fost aleasă”, a mai completat atleta.

Sportiva este deținătoarea unei medalie de bronz la Campionatele Europene U23 din 2019, iar în 2017, Alica Schmidt a obținut argintul la Europenele U20, în proba de ștafetă feminină 4×400 metri. Pe Instagram are o comunitate de două milioane de urmăritori.