Pe 28 octombrie s-a desfășurat ziua ușilor deschide în Parlamentul Republicii Moldova. Printre curioșii care și-au dorit să vadă cum și unde lucrează deputații s-a numărat și Maria, o fetiță de 11 ani.

După ce a vizitat clădirea Parlamentului, Maria a decis că trebuie să lase un mesaj deputaților, care a fost mai apoi publicat pe rețelele sociale.

„Maria și-a început vacanța de toamnă cu o vizită la Parlament și a lăsat și un mesaj deputaților. Te mai așteptăm cu drag în vizită”, a scris adminul paginii.

Fetița le-a transmis deputaților: „Să se facă ordine în oraș, să fie depusă legea de a face curățenie, fără aerul de tutun și după părerea mea, câinilor vagabonzi le trebuie un cămin, deoarece terorizează oamenii.

La școli profesori, la grădințe educatori. Fără furtul banilor, de ajutat oamenii nevoiași, de oferit cămin oamenilor străzii.

Poliția să fie vigilentă și corectă! 

– Stop contrabandei

– Stop furtului

– Stop uciderii

– Stop războaielor

Să punem stop tuturor problemelor și să luptăm pentru libertate. Republica Moldova trebuie să fie un stat independent unde poporul să aleagă. Aș dori ca în țara mea să fie mai multe locuri de muncă ca tinerii să rămână în țară.

Vreau să mă mândresc cu țara mea. Vreau să îmi văd viitorul aici. Cu drag Maria Lazăr, 11 ani. Îmi iubesc țara, dar aș vrea schimbări”, a conchis eleva.

Mesajul Mariei Lazăr a adunar zeci de aprecieri și distribuiri din partea internauților.

Sursa foto: Facebook.com 

Distribuie articolul: