A venit din Ucraina, dar deja de mai mult timp locuiește în România. Este vorba despre o femeie de 34 ani, care locuiește în municipiul Lugoj. Aceasta a fost internată ieri, 15 iunie la o clinică de psihiatrie din Timişoara. Potrivit Digi24, femeia a fost salvată de două ori în cursul zilei în timp ce avea intenţia de a se sinucide.

Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112, în jurul prânzului, că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu, se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Aceştia s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş, conform Digi 24. 

Femeia a fost transportată la spital, întrucât manifesta un comportament agitat, ulterior fiind condusă la sediul poliţiei pentru audieri. În urma examinării medicale a reieşit că femeia prezenta vânătăi pe corp, aceasta declarându-le poliţiştilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

Concubinul femeii este român şi a susţinut ce a declarat femeia, cu privire la faptul că în urmă cu câteva zile s-a lovit mergând cu bicicleta şi a rămas cu echimoze.

După finalizarea verificărilor, tânăra a plecat împreună cu concubinul său din Timişoara spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la o intersecţie din Lugoj, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din mers şi a merge spre un pod din zonă, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi. 

„O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

În urma acestui incident, poliţiştii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.

Sursa: Digi24

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: