Modelul argentinian Suzy Cortez este o fană înrăită a fotbalistului Lionel Messi, iar pentru a-și demonstra admirația ea și-a tatuat chipul vedetei într-o zonă intimă.

Modelul, în vârstă de 30 de ani, are demult o obsesie pentru superstarul argentinian. Messi și soția sa Antonella Roccuzzo au ajuns să o blocheze pe rețelele de socializare după ce a fost etichetat în mai multe imagini îndrăznețe, iar pasiunea pentru el s-a transformat într-o exagerare.

Aceasta este al doilea tatuaj pe care și-l face modelul în „cinstea” fotbalistului, primul a fost făcut în partea de jos a abdomenului, spre zona inghinală, iar acesta de acum în regiunea zonei anale.

Tatuajul poate fi vizualizat doar de cei care se abonează la pagina ei OnlyFans care oferă „conținut foarte fierbinte”. Se pare că, câștigă mult vânzând fotografii fierbinți pe platforma pentru adulți. Se spune că a câștigat 128.587 GBP (1.76.854 USD) pe lună doar din pagină.

Super-fana a publicat chiar și un videoclip în timp ce își făcea tatuajul în această zonă intimă.

Între timp, ea intenționează să creeze, până la anul viitor, propria sa păpușă sexuală gonflabilă și deja a început negocierile cu o companie chineză.

Foto: Instagram/ Suzy Cortez