David și Victoria Beckham sunt un cuplu de peste 26 de ani, iar David încă își exprimă iubirea față de soția sa într-un mod special. În 1999, cei doi s-au căsătorit, după doi ani de relație, și au devenit părinții a patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Căsnicia lor a fost un model pentru mulți fani ai cuplului. Cu toate că au trecut mai mult de 26 de ani de la prima întâlnire, David Beckham continuă să-și arate iubirea pentru Victoria.

Recent, David Beckham și-a adăugat un tatuaj nou pentru a-și onora soția. A scris cuvântul “Posh” pe mâna sa stângă, chiar lângă degetul pe care poartă verigheta de aur. Acest tatuaj este o referire la numele de scenă pe care Victoria Beckham îl avea în trecut, “Posh Spice”. Nu este singurul din familia Beckham care poartă acest tatuaj; unul dintre copiii lor, Cruz, și-a făcut și el un astfel de tatuaj pe braț.

Tatuajul “Posh” este doar unul dintre numeroasele tatuaje pe care David Beckham le are. Se spune că a vizitat un salon de tatuaje de cel puțin 67 de ori și poate avea până la 80 de tatuaje pe piept, brațe și degete. Artistul care se ocupă de tatuajele lui Beckham este Mark Mahoney din Londra, cunoscut pentru tatuarea unor alte celebrități precum Johnny Depp și Angelina Jolie.

Distribuie articolul: