Ieri, 10 iunie, soprana Valentina Naforniță și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit 34 de ani și a distribuit câteva imagini inspiraționale pentru a le mulțumi tuturor pentru felicitări. 

Artista Valentina Naforniță a marcat împlinirea celor 34 de ani la Barcelona. Soprana a sărbătorit cu o cupă de șampanie și o prăjitură delicioasă, alături de familie.

Absolut superbă, artista a optat pentru o ținută de un albastru pal, o rochie scurtă și diafană cu bretele fine, pe care a asortat-o cu gentuță în aceeași culoare și pantofi Valentino într-o nuanță similară. Interpreta a publicat un filmuleț în care îi putem admira ținuta.

Bretelele fine ne-au permis să admirăm tatuajul artistei, care este unul temporar, aplicat pentru rolul inedit pe care îl joacă în prezent. Desenul reprezentat pe omoplat este reprezentat de o păpădie, care simbolizează atât simplitatea cât și ineditul. Totodată, păpădia are o însemnătate profundă pentru persoanele care cred în filosofia timpului, aceasta este deseori asociată expresiei „timpul zboară”, dar și ideii de a lăsa în urmă trecutul.

Deși este un tatuaj temporar, acesta i se potrivește perfect personalității artistice, cu dragoste pentru viață, muzică și tot ce e frumos.

Noi îi spunem „La mulți ani!”, Valentinei Naforniță. Sănătate multă și cât mai multe vise împlinite!

Sursa: Instagram / Valentina Naforniță

Citește și: Soprana Valentina Naforniță, schimbare drastică de look. Breton color block și salopetă leopard mulată (Foto)

Distribuie articolul: